BEHANDLINGSMENY

Svensk massasje


55€/60 min


Svensk massasje er eksepsjonelt gunstig for å øke oksygennivået i blodet, reduserer muskeltoksiner, forbedrer sirkulasjonen og fleksibiliteten samtidig som den lindrer spenninger.


Dyp vevsmassasje


55€/60 min


Dypvevsmassasje fokuserer vanligvis på et spesifikt problem, slik som kroniske muskelsmerter, korsryggsmerter, begrenset mobilitet, karpaltunnelsyndrom, posturale problemer, muskelspenninger, IT-bånd, frossen skulder, isjias, tennisalbue, fibromyalgi, smerter i øvre rygg eller nakke.

Avslappende massasje


55€/60 min


Det hjelper lymfesystemet, lindrer følelsesmessig stress, hjelper til med å kontrollere angst og depresjon. bidrar til å redusere nivåene av kortisol, stimulerer serotonin og dopamin, forbedrer blodsirkulasjonen, forbedrer en bedre søvn og stimulerer kjertelsystemet som stabiliserer hormonene.

Sportsmassasje


55€/60 min


Målet er å hjelpe til med restitusjon fra trening eller personskade eller å varme opp og slappe av rett før trening eller konkurranse.

Varm og kald stein massasje


55€/60 min


Fremme en bedre søvn, hjelpe autoimmun sykdom, øke immuniteten, redusere tretthet, kvalme, depresjon og smerte.


**Varme og kalde steiner må kommuniseres til terapeuten minst 1 dag i forveien

Ansiktsbehandling


55€/60 min


Rensing, manuell peeling, ekstraksjon -når det er aktuelt-, tilpasset maske, foryngende ansikts-, nakke- og skuldermassasje

Indisk hodemassasje


.55€/60 min


Lindrer spenninger som kan resultere i hodepine, migrene, nakke- og/eller ryggsmerter, øker immuniteten, forbedrer sirkulasjonen, øker energinivået. Økt konsentrasjon. Lindring av underkjeveleddsspenninger, lindring av symptomer på bihulebetennelse, lindring av søvnløshet, rastløshet og søvnløshet, lindre symptomene på angst og depresjon, fornye energinivåer, øke følelsen av fred, ro og velvære


Alle behandlinger bestilles og betales på stedet.

Dette er massasjer jeg virkelig kan anbefale.  Dette er den beste jeg har vært hos.