Ro ned tankene!

Sliter du med tankekjør og tankekaos? Ser du ikke løsningen?

Vi mennesker ønsker oss ofte et svar, at noen skal gi oss fasiten eller løse problemet for oss. Vi sitter oftest med svaret selv, og trenger bare et lite puff eller litt støtte for å se der.

Det kan være lett å gå seg vill i egne tankemønstre, og tankene har ofte en lei tendens til å gå i sirkel. Da kan det være fint å ha en profesjonell lytter å sortere tanker sammen med. En lytter som ikke gir deg svaret, men som hjelper deg å finne løsningen, og gir deg gode verktøy du selv kan bruke i hverdagen.

Jeg vil møte deg med ekte interesse. Jeg møter deg uten fordommer og vurdering. Hos meg kan du bare være deg. Bare det kan være befriende i seg selv, i en verden der vi veier, måler og vurderer oss selv opp mot andre. Jeg ønsker å se deg som det fantastisk unike mennesket du er.

Ja, for det er du ❣️

I to dager vil vi jobbe med bevisstgjørende prosesser som gjør at du kan jobbe med deg selv og ditt tankelaus. I en liten trygg gruppe hjelper vi hverandre å rydde i tenkende og se med å se ulike måter vi kan roe dette på.

Max 10 deltakere.

Jeg håper at du har tid og lyst til å dykke ned i dette tema sammen med meg! 
Dersom du har en psykisk sykdom eller andre tilstander som jeg bør vite om, ønsker jeg at du gir beskjed om det på forhånd 💖

Tid:_______

kl 10 - 17 begge dagene.

Sted:_______

Pris kr 3400,-

Om du vil stå som arrangør for dette kurset, bare ta kontakt og du vil få kurset gratis.


Ønsker du mer informasjon eller vil bestille time, klikk her på KONTAKT