4. nov, 2014

DAG 2

Føler du takknemlighet hver dag? 

Det gjør ikke jeg..... men når jeg tenker på det, har jeg mye å være takknemlig for.

Jeg tror at om vi klarer å FØLE takknemlighet hver dag, så vil vi kjenne oss mye bedre. Vi kan tenke på det vi er takknemlig for, men jeg tror det er viktig å ta frem den følelsen det gir oss. Det er kraften bak følelsene som gjør at vi virkelig føler takknemlighet.

Skal vi gjøre det hver dag? Gjøre det til en vane å ta frem en ekte følelse av takknemlighet?

Jeg vil utfordre dere litt her. Kan du dele med meg 40 ting du er takknemlig over i dag?

I dag er jeg takknemlig for:

Barna mine, barnebarna, mannen min, at jeg har et hus, at jeg har mat, at jeg har en familie, at jeg har en jobb, for kollegaene mine, for hesten min, for at jeg kan være hjemme i dag, for at jeg har mulighet til å lage middag, for at jeg kan se TV i kveld, for at jeg har et valg, for at jeg har klær som jeg liker, for at jeg har varme i huset, for at jeg snart skal finne meg varme sokker, for at jeg ikke er alene, for at jeg har gode venner, at jeg har turt å lage blogg, for at jeg kan studere

(Da er jeg halvveis, og det blir mer vrient å finne nye ting jeg er takknemlig for, men ser at nå kommer det som ikke er helt opplagt, nyttig!)

Bilen min, strikkekafevenner, at jeg kan trene i morgen, at jeg faktisk kan gå, at jeg han se, og høre, og snakke, at jeg får medisiner, at jeg faktisk kan bli helt frisk, at jeg har en rolig periode nå, at jeg kan lese, at jeg kan skifte på senga mi nå, at jeg har mulighet til å ringe noen, at jeg kan strikke, at jeg har frisk luft ute, at vi har rent vann, at vi lever i et godt land, at alle mine nærmeste er friske, at kan kan tenne levende lys og kose meg, at jeg har mennesker rundt meg som bryr seg

(Nå kunne jeg ha skrevet ennå mer, jeg føler akkurat nå takknemlighet over at jeg kan rydde - tenkt det! Sånn har jeg aldri sett på det før - mirakler kan skje :)